Kvark, 5+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød surmælksost
Kvark, 5+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
73 %
Fedt, total
5.5 %
Kulhydrat, total
21.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
277
kJ
Protein, total
11.9
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
0.4
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
3.5
g
kulhydrat, tilgængelig
3.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
83.2
g
Vitaminer
A-vitamin
3.55
RE
Retinol
3.4
μg
ß-caroten
1.76
μg
D-vitamin
0.07
μg
D3 cholecalciferol
0.07
μg
E-vitamin
0.01
aTE
alfa-tokoferol
0.01
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.87
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0.62
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
192
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
260
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
230
mg
Jern, Fe
0.13
mg
Kobber, Cu
0.026
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
0.18
μg
Selen, Se
4
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
3.08
g
Sukkerarter, ialt
3.08
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.014
g
C6:0
0.009
g
C8:0
0.006
g
C10:0
0.012
g
C12:0
0.015
g
C14:0
0.044
g
C16:0
0.118
g
C18:0
0.04
g
C14:1, n-5
0.006
g
C16:1, n-7
0.009
g
C18:1, n-9
0.089
g
C20:1, n-11
0.005
g
C18:2, n-6
0.008
g
C18:3, n-3
0.003
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.258
g
Sum monoumættede
0.109
g
Sum polyumættede
0.011
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.003
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.008
g
Transfedtsyrer, total
0.017
g
Cholesterol
Cholesterol
4
mg
Aminosyrer
Isoleucin
650
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
950
mg
Methionin
340
mg
Cystin
43
mg
Phenylalanin
620
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
410
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
800
mg
Arginin
370
mg
Histidin
340
mg
Alanin
370
mg
Asparaginsyre
840
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
240
mg
Prolin
1300
mg
Serin
670
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0261