Kylling, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Hønsefugle

Kylling, kød og skind, rå

Gallus domesticus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total41.6 %
   Fedt, total58.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 32%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi756kJ
Protein, total18.8g
   total-N3g
Fedt, total11.8g
   mættede fedtsyrer3.3g
   monoumætt. fedtsyrer4.9g
   polyumætt. fedtsyrer2.6g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand69.6g

Vitaminer
A-vitamin9RE
   Retinol9μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.2μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
B1-vitamin, thiamin0.092mg
B2-vitamin, riboflavin0.145mg
Niacin11.3NE
   niacin8mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.364mg
Pantothensyre1.2mg
Biotin2μg
Folat23.6μg
B12-vitamin0.43μg
C-vitamin1.6mg

Mineraler
Natrium, Na76mg
Kalium, K281mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg22.4mg
Phosphor, P147mg
Jern, Fe0.585mg
Kobber, Cu0.036mg
Zink, Zn0.916mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr3.8μg
Selen, Se12.4μg
Nikkel, Ni0.3μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.016g
C14:00.095g
C16:02.49g
C18:00.687g
C16:1, n-70.655g
C18:1, n-94.08g
C20:1, n-110.118g
C22:1, n-90g
C18:2, n-62.27g
C18:3, n-30.111g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60.063g
C20:5, n-30.008g
C22:5, n-30.008g
C22:6, n-30.024g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.32g
Sum monoumættede4.89g
Sum polyumættede2.63g
Sum n-3 fedtsyrer0.151g
Sum n-6 fedtsyrer2.34g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol75mg

Aminosyrer
Isoleucin870mg
Leucin1300mg
Lysin1700mg
Methionin480mg
Cystin120mg
Phenylalanin690mg
Tyrosin570mg
Threonin750mg
Tryptofan200mg
Valin990mg
Arginin1200mg
Histidin480mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1700mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin1100mg
Prolin840mg
Serin750mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0132