Kylling, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Kylling, kød og skind, rå
Gallus domesticus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
41.6 %
Fedt, total
58.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 32%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
756
kJ
Protein, total
18.8
g
total-N
3
g
Fedt, total
11.8
g
mættede fedtsyrer
3.3
g
monoumætt. fedtsyrer
4.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2.6
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
69.6
g
Vitaminer
A-vitamin
9
RE
Retinol
9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
B1-vitamin, thiamin
0.092
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.145
mg
Niacin
11.3
NE
niacin
8
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.364
mg
Pantothensyre
1.2
mg
Biotin
2
μg
Folat
23.6
μg
B12-vitamin
0.43
μg
C-vitamin
1.6
mg
Mineraler
Natrium, Na
76
mg
Kalium, K
281
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
22.4
mg
Phosphor, P
147
mg
Jern, Fe
0.585
mg
Kobber, Cu
0.036
mg
Zink, Zn
0.916
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
3.8
μg
Selen, Se
12.4
μg
Nikkel, Ni
0.3
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.016
g
C14:0
0.095
g
C16:0
2.49
g
C18:0
0.687
g
C16:1, n-7
0.655
g
C18:1, n-9
4.08
g
C20:1, n-11
0.118
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.27
g
C18:3, n-3
0.111
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.063
g
C20:5, n-3
0.008
g
C22:5, n-3
0.008
g
C22:6, n-3
0.024
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.32
g
Sum monoumættede
4.89
g
Sum polyumættede
2.63
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.151
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.34
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
75
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
480
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
570
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
990
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
480
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
840
mg
Serin
750
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0132