Æg, hvide, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Tørrede æg
Æg, hvide, tørret
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
91.2 %
Fedt, total
0 %
Kulhydrat, total
8.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1511
kJ
Protein, total
81.1
g
total-N
13
g
Fedt, total
0
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
7.8
g
kulhydrat, tilgængelig
7.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.3
g
Vand
5.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.005
mg
B2-vitamin, riboflavin
2.53
mg
Niacin
17.5
NE
niacin
0.865
mg
tryptofans bidrag
16.7
mg
B6-vitamin
0.036
mg
Pantothensyre
0.775
mg
Folat
18
μg
B12-vitamin
0.18
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1280
mg
Kalium, K
1125
mg
Calcium, Ca
62
mg
Magnesium, Mg
88
mg
Phosphor, P
111
mg
Jern, Fe
0.15
mg
Zink, Zn
0.1
mg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
4500
mg
Leucin
6900
mg
Lysin
5600
mg
Methionin
2900
mg
Cystin
2100
mg
Phenylalanin
4700
mg
Tyrosin
3100
mg
Threonin
3600
mg
Tryptofan
1000
mg
Valin
5200
mg
Arginin
4400
mg
Histidin
1800
mg
Alanin
4700
mg
Asparaginsyre
8300
mg
Glutaminsyre
10800
mg
Glycin
2900
mg
Prolin
3100
mg
Serin
5600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1031