Kalvekød, middelfedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Kalvekød
Kalvekød, middelfedt, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
44.2 %
Fedt, total
55.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
758
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
11.3
g
mættede fedtsyrer
4.7
g
monoumætt. fedtsyrer
5.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
67.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.072
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.172
mg
Niacin
9.5
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.408
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
320
mg
Calcium, Ca
8.18
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
166
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.061
mg
Zink, Zn
4.2
mg
Jod, I
1.7
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
2.2
μg
Selen, Se
3
μg
Nikkel, Ni
0.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.331
g
C15:0
0.083
g
C16:0
2.82
g
C17:0
0.124
g
C18:0
1.37
g
C14:1, n-5
0.165
g
C16:1, n-7
0.662
g
C18:1, n-9
4.38
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.207
g
C18:3, n-3
0.124
g
C20:4, n-6
0.124
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.72
g
Sum monoumættede
5.33
g
Sum polyumættede
0.455
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.124
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.331
g
Transfedtsyrer, total
0.315
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
480
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
770
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
990
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
640
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
860
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0113