Kalvekød, fedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Kalvekød
Kalvekød, fedt, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.6 %
Fedt, total
73.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1158
kJ
Protein, total
18.5
g
total-N
3
g
Fedt, total
22.8
g
mættede fedtsyrer
9.5
g
monoumætt. fedtsyrer
10.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
59
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.049
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.126
mg
Niacin
9.17
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.408
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
3
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
280
mg
Calcium, Ca
8.41
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
158
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
3.7
mg
Jod, I
1.7
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
3.9
μg
Selen, Se
8.2
μg
Nikkel, Ni
0.9
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.668
g
C15:0
0.168
g
C16:0
5.68
g
C17:0
0.25
g
C18:0
2.76
g
C14:1, n-5
0.333
g
C16:1, n-7
1.34
g
C18:1, n-9
8.84
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.418
g
C18:3, n-3
0.25
g
C20:4, n-6
0.25
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.53
g
Sum monoumættede
10.8
g
Sum polyumættede
0.918
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.25
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.668
g
Transfedtsyrer, total
0.636
g
Cholesterol
Cholesterol
72
mg
Aminosyrer
Isoleucin
890
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
440
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
740
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
920
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
590
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
950
mg
Prolin
800
mg
Serin
740
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0114