Oksekød, yderlår, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, yderlår, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total60.7 %
   Fedt, total39.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi593kJ
Protein, total21.4g
   total-N3.4g
Fedt, total6.2g
   mættede fedtsyrer2.6g
   monoumætt. fedtsyrer3g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand71.4g

Vitaminer
A-vitamin3RE
   Retinol3μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.224aTE
   alfa-tokoferol0.224mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.057mg
B2-vitamin, riboflavin0.185mg
Niacin9.83NE
   niacin6mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.9mg
Biotin0μg
Folat7μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K340mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe2.1mg
Kobber, Cu0.08mg
Zink, Zn4.5mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se9.7μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.186g
C15:00.035g
C16:01.57g
C17:00.07g
C18:00.758g
C14:1, n-50.087g
C16:1, n-70.367g
C18:1, n-92.45g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.117g
C18:3, n-30.076g
C20:4, n-60.058g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.62g
Sum monoumættede2.96g
Sum polyumættede0.251g
Sum n-3 fedtsyrer0.076g
Sum n-6 fedtsyrer0.175g
Transfedtsyrer, total0.175g

Cholesterol
Cholesterol63mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1800mg
Methionin550mg
Cystin150mg
Phenylalanin860mg
Tyrosin720mg
Threonin920mg
Tryptofan230mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin720mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre3000mg
Glycin1100mg
Prolin890mg
Serin860mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0420