Oksekød, lårtunge, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, lårtunge, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
59.7 %
Fedt, total
40.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
606
kJ
Protein, total
21.5
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
6.5
g
mættede fedtsyrer
2.7
g
monoumætt. fedtsyrer
3.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
71
g
Vitaminer
A-vitamin
3
RE
Retinol
3
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.232
aTE
alfa-tokoferol
0.232
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.043
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.13
mg
Niacin
9.83
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.196
g
C15:0
0.037
g
C16:0
1.64
g
C17:0
0.073
g
C18:0
0.794
g
C14:1, n-5
0.092
g
C16:1, n-7
0.385
g
C18:1, n-9
2.57
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.122
g
C18:3, n-3
0.079
g
C20:4, n-6
0.061
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.74
g
Sum monoumættede
3.1
g
Sum polyumættede
0.262
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.079
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.183
g
Transfedtsyrer, total
0.183
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1700
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
550
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
860
mg
Tyrosin
720
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
720
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
890
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0422