Oksekød, uspec., magert, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, uspec., magert, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
54.8 %
Fedt, total
45.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
647
kJ
Protein, total
21.1
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
7.8
g
mættede fedtsyrer
3.3
g
monoumætt. fedtsyrer
3.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
70.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
0.23
aTE
alfa-tokoferol
0.23
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.046
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.174
mg
Niacin
10
NE
niacin
6.2
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.62
mg
Biotin
0.87
μg
Folat
7.3
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
325
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Kobber, Cu
0.083
mg
Zink, Zn
4.8
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
3.8
μg
Selen, Se
6.8
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.234
g
C15:0
0.044
g
C16:0
1.97
g
C17:0
0.088
g
C18:0
0.95
g
C14:1, n-5
0.11
g
C16:1, n-7
0.46
g
C18:1, n-9
3.07
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.146
g
C18:3, n-3
0.095
g
C20:4, n-6
0.073
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.28
g
Sum monoumættede
3.71
g
Sum polyumættede
0.314
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.095
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.219
g
Transfedtsyrer, total
0.219
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
540
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
840
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
3000
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
880
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0201