Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
66.7 %
Fedt, total
33.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
566
kJ
Protein, total
22.4
g
total-N
3.6
g
Fedt, total
5
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
71.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
0.19
aTE
alfa-tokoferol
0.19
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.042
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
9.93
NE
niacin
6.1
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.8
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
4.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
10.2
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.15
g
C15:0
0.028
g
C16:0
1.27
g
C17:0
0.056
g
C18:0
0.611
g
C14:1, n-5
0.07
g
C16:1, n-7
0.296
g
C18:1, n-9
1.98
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.094
g
C18:3, n-3
0.061
g
C20:4, n-6
0.047
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.11
g
Sum monoumættede
2.39
g
Sum polyumættede
0.202
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.061
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.141
g
Transfedtsyrer, total
0.141
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
570
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
900
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
970
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1400
mg
Histidin
790
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
3200
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
900
mg
Serin
900
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0431