Franskbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Franskbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.6 %
Fedt, total
13.9 %
Kulhydrat, total
74.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1131
kJ
Protein, total
8
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
4.3
g
mættede fedtsyrer
0.9
g
monoumætt. fedtsyrer
1
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
51.3
g
kulhydrat, tilgængelig
47.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
33.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.118
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.067
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
1.4
mg
B6-vitamin
0.053
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
50.3
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
465
mg
Kalium, K
128
mg
Calcium, Ca
37
mg
Magnesium, Mg
21.3
mg
Phosphor, P
124
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.626
mg
Jod, I
20.7
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Chrom, Cr
6.2
μg
Selen, Se
2.65
μg
Nikkel, Ni
6.23
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.1
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.35
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.1
g
C16:0
0.502
g
C18:0
0.301
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.1
g
C18:1, n-9
0.903
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.903
g
C18:3, n-3
0.1
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.903
g
Sum monoumættede
1
g
Sum polyumættede
1
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.1
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.903
g
Transfedtsyrer, total
0.39
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
350
mg
Leucin
600
mg
Lysin
200
mg
Methionin
130
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
420
mg
Tyrosin
200
mg
Threonin
240
mg
Tryptofan
84
mg
Valin
410
mg
Arginin
320
mg
Histidin
180
mg
Alanin
270
mg
Asparaginsyre
390
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
340
mg
Prolin
920
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0528