Makaroni, spaghetti, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Pastaprodukter
Makaroni, spaghetti, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.3 %
Fedt, total
4.4 %
Kulhydrat, total
82.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1539
kJ
Protein, total
12.3
g
total-N
2.2
g
Fedt, total
1.8
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.2
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
76
g
kulhydrat, tilgængelig
72.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
9.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.035
mg
Niacin
2.17
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
2.17
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1
μg
Folat
29.4
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
215
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
62
mg
Phosphor, P
140
mg
Jern, Fe
1.7
mg
Kobber, Cu
0.25
mg
Zink, Zn
1.2
mg
Jod, I
0.6
μg
Mangan, Mn
0.58
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
4.8
μg
Nikkel, Ni
9.4
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
73.9
g
Fedtsyrer
C16:0
0.233
g
C18:0
0.009
g
C20:0
0.009
g
C18:1, n-9
0.189
g
C18:2, n-6
0.747
g
C18:3, n-3
0.054
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.251
g
Sum monoumættede
0.189
g
Sum polyumættede
0.801
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.054
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.747
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
560
mg
Leucin
950
mg
Lysin
280
mg
Methionin
200
mg
Cystin
190
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
240
mg
Threonin
350
mg
Tryptofan
130
mg
Valin
630
mg
Arginin
500
mg
Histidin
300
mg
Alanin
430
mg
Asparaginsyre
580
mg
Glutaminsyre
4400
mg
Glycin
450
mg
Prolin
1600
mg
Serin
650
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0174