Makaroni, spaghetti, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Pastaprodukter

Makaroni, spaghetti, rå

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.3 %
   Fedt, total4.4 %
   Kulhydrat, total82.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1539kJ
Protein, total12.3g
   total-N2.2g
Fedt, total1.8g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total76g
   kulhydrat, tilgængelig72.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.2g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand9.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.15mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin2.17NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag2.17mg
B6-vitamin0.05mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin1μg
Folat29.4μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K215mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg62mg
Phosphor, P140mg
Jern, Fe1.7mg
Kobber, Cu0.25mg
Zink, Zn1.2mg
Jod, I0.6μg
Mangan, Mn0.58mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se4.8μg
Nikkel, Ni9.4μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse73.9g

Fedtsyrer
C16:00.233g
C18:00.009g
C20:00.009g
C18:1, n-90.189g
C18:2, n-60.747g
C18:3, n-30.054g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.251g
Sum monoumættede0.189g
Sum polyumættede0.801g
Sum n-3 fedtsyrer0.054g
Sum n-6 fedtsyrer0.747g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin560mg
Leucin950mg
Lysin280mg
Methionin200mg
Cystin190mg
Phenylalanin690mg
Tyrosin240mg
Threonin350mg
Tryptofan130mg
Valin630mg
Arginin500mg
Histidin300mg
Alanin430mg
Asparaginsyre580mg
Glutaminsyre4400mg
Glycin450mg
Prolin1600mg
Serin650mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0174