Pølse, hot dog - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Pølse, hot dog
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.8 %
Fedt, total
76 %
Kulhydrat, total
5.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1150
kJ
Protein, total
13
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
23.5
g
mættede fedtsyrer
8.3
g
monoumætt. fedtsyrer
11
g
polyumætt. fedtsyrer
2.3
g
Kulhydrat, total
3.6
g
kulhydrat, tilgængelig
3.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
57
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.746
μg
D3 cholecalciferol
0.186
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.112
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
3.63
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.57
mg
Biotin
5.2
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.1
μg
C-vitamin
24
mg
L-ascorbinsyre
18.7
mg
L-dehydroascorbinsyre
5.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
1136
mg
Kalium, K
152
mg
Calcium, Ca
34.1
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
255
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
14
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
7.2
μg
Nikkel, Ni
19
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.8
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.03
g
Sukkerarter, ialt
2.83
g
Stivelse
1.5
g
Fedtsyrer
C16:0
5.66
g
C17:0
0.05
g
C18:0
2.6
g
C16:1, n-7
0.741
g
C18:1, n-9
10.3
g
C18:2, n-6
2.13
g
C18:3, n-3
0.186
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.3
g
Sum monoumættede
11
g
Sum polyumættede
2.32
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.185
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.13
g
Transfedtsyrer, total
0.043
g
Cholesterol
Cholesterol
58
mg
Aminosyrer
Isoleucin
540
mg
Leucin
930
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
270
mg
Cystin
81
mg
Phenylalanin
480
mg
Tyrosin
370
mg
Threonin
480
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
660
mg
Arginin
750
mg
Histidin
290
mg
Alanin
810
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
1700
mg
Glycin
1200
mg
Prolin
1000
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0935