Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.8 %
Fedt, total
56.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 35%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
760
kJ
Protein, total
19.9
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
11.4
g
mættede fedtsyrer
4.8
g
monoumætt. fedtsyrer
5.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
67.7
g
Vitaminer
A-vitamin
11
RE
Retinol
11
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
0.372
aTE
alfa-tokoferol
0.372
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.044
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
9.63
NE
niacin
5.8
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.46
mg
Pantothensyre
0.78
mg
Biotin
0
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
61
mg
Kalium, K
320
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
4.4
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.343
g
C15:0
0.064
g
C16:0
2.88
g
C17:0
0.129
g
C18:0
1.39
g
C14:1, n-5
0.161
g
C16:1, n-7
0.675
g
C18:1, n-9
4.5
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.214
g
C18:3, n-3
0.139
g
C20:4, n-6
0.107
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.81
g
Sum monoumættede
5.44
g
Sum polyumættede
0.46
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.139
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.321
g
Transfedtsyrer, total
0.321
g
Cholesterol
Cholesterol
64
mg
Aminosyrer
Isoleucin
960
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
480
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
640
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
890
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0435