Kalvekød, magert, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Kalvekød
Kalvekød, magert, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
64.4 %
Fedt, total
35.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
549
kJ
Protein, total
21
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
5.2
g
mættede fedtsyrer
2.2
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
75.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.063
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.132
mg
Niacin
9.67
NE
niacin
6
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.408
mg
Pantothensyre
0.9
mg
Biotin
0
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
68
mg
Kalium, K
322
mg
Calcium, Ca
7.54
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
178
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.059
mg
Zink, Zn
4.3
mg
Jod, I
1.7
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
2.2
μg
Selen, Se
8.4
μg
Nikkel, Ni
1.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.151
g
C15:0
0.038
g
C16:0
1.28
g
C17:0
0.056
g
C18:0
0.622
g
C14:1, n-5
0.075
g
C16:1, n-7
0.301
g
C18:1, n-9
2
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.094
g
C18:3, n-3
0.056
g
C20:4, n-6
0.056
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.15
g
Sum monoumættede
2.43
g
Sum polyumættede
0.206
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.056
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.15
g
Transfedtsyrer, total
0.144
g
Cholesterol
Cholesterol
61
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
500
mg
Cystin
170
mg
Phenylalanin
810
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
840
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1000
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
910
mg
Serin
840
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0112