Cacao, instant, med mælk, pulver - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Drikkevarer
»
Kaffe, te, kakao og chokolade
Cacao, instant, med mælk, pulver
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.9 %
Fedt, total
7.9 %
Kulhydrat, total
75.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1558
kJ
Protein, total
16.2
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
3.4
g
mættede fedtsyrer
2
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
71.8
g
kulhydrat, tilgængelig
64.7
g
tilsat sukker
70.3
g
kostfibre
7.1
g
Alkohol
0
g
Aske
5
g
Vand
3.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
4.5
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.02
mg
Pantothensyre
0.893
mg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
270
mg
Kalium, K
1470
mg
Calcium, Ca
33
mg
Magnesium, Mg
155
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
7
mg
Kobber, Cu
1.1
mg
Zink, Zn
1.9
mg
Jod, I
30
μg
Mangan, Mn
0.77
mg
Chrom, Cr
14
μg
Selen, Se
1.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Saccharose
70.3
g
Sukkerarter, ialt
70.3
g
Stivelse
3.3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.017
g
C15:0
0
g
C16:0
0.865
g
C17:0
0
g
C18:0
1.09
g
C20:0
0.029
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
1.13
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.102
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2
g
Sum monoumættede
1.13
g
Sum polyumættede
0.102
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.102
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
560
mg
Leucin
880
mg
Lysin
580
mg
Methionin
240
mg
Cystin
300
mg
Phenylalanin
650
mg
Tyrosin
440
mg
Threonin
580
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
860
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
240
mg
Alanin
670
mg
Asparaginsyre
1500
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
650
mg
Prolin
860
mg
Serin
860
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1068