Rygeost, 5+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Rygeost, 5+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
69.6 %
Fedt, total
6.3 %
Kulhydrat, total
24.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
302
kJ
Protein, total
12.4
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
82.6
g
Vitaminer
A-vitamin
4.61
RE
Retinol
4.42
μg
ß-caroten
2.29
μg
D-vitamin
0.071
μg
D3 cholecalciferol
0.071
μg
E-vitamin
0.013
aTE
alfa-tokoferol
0.013
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
3.13
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.07
mg
Pantothensyre
0.213
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
2.8
μg
B12-vitamin
1.04
μg
C-vitamin
1
mg
Mineraler
Natrium, Na
196
mg
Kalium, K
100
mg
Calcium, Ca
280
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
210
mg
Jern, Fe
0.15
mg
Kobber, Cu
0.026
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.026
mg
Chrom, Cr
0.1
μg
Selen, Se
4
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Lactose
3.27
g
Sukkerarter, ialt
3.27
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.018
g
C6:0
0.011
g
C8:0
0.007
g
C10:0
0.016
g
C12:0
0.02
g
C14:0
0.057
g
C16:0
0.154
g
C18:0
0.053
g
C14:1, n-5
0.007
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.115
g
C20:1, n-11
0.006
g
C18:2, n-6
0.011
g
C18:3, n-3
0.004
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.337
g
Sum monoumættede
0.139
g
Sum polyumættede
0.015
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.004
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.011
g
Transfedtsyrer, total
0.023
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
680
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
990
mg
Methionin
350
mg
Cystin
45
mg
Phenylalanin
640
mg
Tyrosin
680
mg
Threonin
430
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
840
mg
Arginin
390
mg
Histidin
350
mg
Alanin
390
mg
Asparaginsyre
880
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
250
mg
Prolin
1300
mg
Serin
700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0263