Reje, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Skaldyr
Reje, dybfrost
Pandalus borealis
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
87.2 %
Fedt, total
12.8 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 31%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
326
kJ
Protein, total
16.8
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
1.1
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
80.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
4
aTE
alfa-tokoferol
4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.06
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.045
mg
Niacin
4.67
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.125
mg
Pantothensyre
0.28
mg
Biotin
1
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
1.7
μg
C-vitamin
1.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
578
mg
Kalium, K
83.6
mg
Calcium, Ca
86
mg
Magnesium, Mg
27.9
mg
Phosphor, P
113
mg
Jern, Fe
0.259
mg
Kobber, Cu
0.407
mg
Zink, Zn
1.71
mg
Jod, I
14.1
μg
Mangan, Mn
0.053
mg
Chrom, Cr
1.56
μg
Selen, Se
22.3
μg
Nikkel, Ni
2.49
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.196
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.098
g
C18:1, n-9
0.098
g
C18:1, n-7
0.098
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.196
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.196
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.196
g
Sum monoumættede
0.293
g
Sum polyumættede
0.391
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.392
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
160
mg
Aminosyrer
Isoleucin
890
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
480
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
730
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
650
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
890
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
350
mg
Alanin
910
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
970
mg
Prolin
670
mg
Serin
750
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0218