Søtunge, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Søtunge, rå
Solea solea
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
88.4 %
Fedt, total
11.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 67%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
359
kJ
Protein, total
18.7
g
total-N
3
g
Fedt, total
1.1
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
78.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
8
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.072
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.076
mg
Niacin
7
NE
niacin
3.5
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.314
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.2
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0.8
μg
C-vitamin
1.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
120
mg
Kalium, K
351
mg
Calcium, Ca
29
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
271
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.052
mg
Zink, Zn
0.08
mg
Jod, I
25
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
0.5
μg
Selen, Se
25.5
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.025
g
C15:0
0.007
g
C16:0
0.116
g
C17:0
0.007
g
C18:0
0.03
g
C16:1, n-7
0.075
g
C18:1, n-9
0.122
g
C20:1, n-11
0.044
g
C22:1, n-9
0.012
g
C18:2, n-6
0.004
g
C18:3, n-3
0.004
g
C20:4, n-6
0.057
g
C20:5, n-3
0.224
g
C22:5, n-3
0.032
g
C22:6, n-3
0.104
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.185
g
Sum monoumættede
0.27
g
Sum polyumættede
0.425
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.364
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.061
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
50
mg
Aminosyrer
Isoleucin
990
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
540
mg
Cystin
210
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
660
mg
Threonin
900
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
540
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
870
mg
Prolin
780
mg
Serin
930
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0300