Torsk, filet, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Torsk, filet, kogt

Gadus morhua
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total93.3 %
   Fedt, total6.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi340kJ
Protein, total18.7g
   total-N3g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand80.6g

Vitaminer
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin3.63NE
   niacin0.8mg
   tryptofans bidrag2.83mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00g
C16:00.133g
C18:00g
C20:00g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.133g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.133g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.133g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.266g
Sum n-3 fedtsyrer0.264g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol43mg

Aminosyrer
Isoleucin870mg
Leucin1300mg
Lysin1600mg
Methionin570mg
Cystin130mg
Phenylalanin690mg
Tyrosin660mg
Threonin750mg
Tryptofan170mg
Valin960mg
Arginin1100mg
Histidin360mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin870mg
Prolin570mg
Serin750mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0888