Torsk, filet, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Torsk, filet, kogt
Gadus morhua
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
93.3 %
Fedt, total
6.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
340
kJ
Protein, total
18.7
g
total-N
3
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
80.6
g
Vitaminer
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
3.63
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0
g
C16:0
0.133
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.133
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.133
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.133
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.266
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.264
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
43
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
570
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
660
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
960
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
360
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
870
mg
Prolin
570
mg
Serin
750
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0888