Sild, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sild, røget

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total42.8 %
   Fedt, total57.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi805kJ
Protein, total20.6g
   total-N3.3g
Fedt, total12.3g
   mættede fedtsyrer3.1g
   monoumætt. fedtsyrer5.1g
   polyumætt. fedtsyrer3.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.2g
Vand66g

Vitaminer
A-vitamin11.9RE
   Retinol11.9μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin8.1μg
   D3 cholecalciferol8.1μg
E-vitamin1aTE
   alfa-tokoferol1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin8.5NE
   niacin5mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.35mg
Pantothensyre0.93mg
Biotin5.1μg
Folat10μg
B12-vitamin10μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na352mg
Kalium, K432mg
Calcium, Ca37mg
Magnesium, Mg32.3mg
Phosphor, P280mg
Jern, Fe0.822mg
Kobber, Cu0.093mg
Zink, Zn1.07mg
Jod, I25μg
Mangan, Mn0.03mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se29μg
Nikkel, Ni0.8μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.963g
C16:01.99g
C18:00.12g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50.06g
C16:1, n-70.602g
C18:1, n-91.45g
C18:1, n-70.241g
C20:1, n-110.903g
C22:1, n-90g
C22:1, n-111.75g
C24:1, n-90.12g
C18:2, n-60.421g
C18:3, n-30.241g
C18:4, n-30.361g
C20:5, n-30.782g
C22:5, n-30.06g
C22:6, n-31.2g
Andre fedtsyrer0.06g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.07g
Sum monoumættede5.12g
Sum polyumættede3.07g
Sum n-3 fedtsyrer2.65g
Sum n-6 fedtsyrer0.421g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin2000mg
Methionin660mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin730mg
Threonin960mg
Tryptofan210mg
Valin1200mg
Arginin1200mg
Histidin460mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2100mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin920mg
Prolin760mg
Serin890mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0245