Sild, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Sild, røget
Clupea harengus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
42.8 %
Fedt, total
57.2 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
805
kJ
Protein, total
20.6
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
12.3
g
mættede fedtsyrer
3.1
g
monoumætt. fedtsyrer
5.1
g
polyumætt. fedtsyrer
3.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.2
g
Vand
66
g
Vitaminer
A-vitamin
11.9
RE
Retinol
11.9
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
8.1
μg
D3 cholecalciferol
8.1
μg
E-vitamin
1
aTE
alfa-tokoferol
1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
8.5
NE
niacin
5
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.35
mg
Pantothensyre
0.93
mg
Biotin
5.1
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
10
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
352
mg
Kalium, K
432
mg
Calcium, Ca
37
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
280
mg
Jern, Fe
0.822
mg
Kobber, Cu
0.093
mg
Zink, Zn
1.07
mg
Jod, I
25
μg
Mangan, Mn
0.03
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
29
μg
Nikkel, Ni
0.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.963
g
C16:0
1.99
g
C18:0
0.12
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.06
g
C16:1, n-7
0.602
g
C18:1, n-9
1.45
g
C18:1, n-7
0.241
g
C20:1, n-11
0.903
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
1.75
g
C24:1, n-9
0.12
g
C18:2, n-6
0.421
g
C18:3, n-3
0.241
g
C18:4, n-3
0.361
g
C20:5, n-3
0.782
g
C22:5, n-3
0.06
g
C22:6, n-3
1.2
g
Andre fedtsyrer
0.06
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.07
g
Sum monoumættede
5.12
g
Sum polyumættede
3.07
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.65
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.421
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
660
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
730
mg
Threonin
960
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1200
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
460
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2100
mg
Glutaminsyre
2800
mg
Glycin
920
mg
Prolin
760
mg
Serin
890
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0245