Salt kød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Salt kød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
74 %
Fedt, total
23.2 %
Kulhydrat, total
2.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
423
kJ
Protein, total
18.5
g
total-N
3
g
Fedt, total
2.6
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0.7
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.1
g
Vand
73.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
0.03
aTE
alfa-tokoferol
0.03
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.033
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.062
mg
Niacin
6.07
NE
niacin
2.9
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.34
mg
Pantothensyre
0.23
mg
Biotin
0.92
μg
Folat
8.6
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
46
mg
L-ascorbinsyre
46
mg
Mineraler
Natrium, Na
1805
mg
Kalium, K
273
mg
Calcium, Ca
5.19
mg
Magnesium, Mg
17.9
mg
Phosphor, P
309
mg
Jern, Fe
1.45
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
2.68
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
14
μg
Selen, Se
5.1
μg
Nikkel, Ni
2
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.056
g
C16:0
0.61
g
C18:0
0.3
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.019
g
C16:1, n-7
0.115
g
C18:1, n-9
0.91
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.07
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.025
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0.008
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.966
g
Sum monoumættede
1.06
g
Sum polyumættede
0.166
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.008
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.095
g
Transfedtsyrer, total
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
42
mg
Aminosyrer
Isoleucin
890
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
440
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
740
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
920
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
590
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
950
mg
Prolin
800
mg
Serin
740
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0549