Torsk, filet, røget, med skind - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Torsk, filet, røget, med skind
Gadus morhua
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
96.6 %
Fedt, total
3.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
334
kJ
Protein, total
19
g
total-N
3
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
79.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
5.33
NE
niacin
2.5
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Calcium, Ca
20
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0
g
C16:0
0.07
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.07
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.07
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.07
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0.139
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.138
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
43
mg
Aminosyrer
Isoleucin
880
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
580
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
700
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
970
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
370
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
880
mg
Prolin
580
mg
Serin
760
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0890