Torsk, filet, røget, med skind - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Torsk, filet, røget, med skind

Gadus morhua
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total96.6 %
   Fedt, total3.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi334kJ
Protein, total19g
   total-N3g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand79.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin5.33NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag2.83mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Calcium, Ca20mg
Jern, Fe0.6mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00g
C16:00.07g
C18:00g
C20:00g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.07g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.07g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.07g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.139g
Sum n-3 fedtsyrer0.138g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol43mg

Aminosyrer
Isoleucin880mg
Leucin1400mg
Lysin1700mg
Methionin580mg
Cystin130mg
Phenylalanin700mg
Tyrosin670mg
Threonin760mg
Tryptofan170mg
Valin970mg
Arginin1100mg
Histidin370mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin880mg
Prolin580mg
Serin760mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0890