Kuller, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Mager saltvandsfisk
Kuller, rå
Melanogrammus aeglefinus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
89.4 %
Fedt, total
10.6 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 52%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
358
kJ
Protein, total
18.9
g
total-N
3
g
Fedt, total
1
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
80.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.1
mg
Niacin
7.5
NE
niacin
4
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.2
mg
Biotin
5
μg
Folat
13
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
120
mg
Kalium, K
300
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.19
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Chrom, Cr
1.9
μg
Selen, Se
44.5
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.129
g
C18:0
0
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.129
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0.129
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.387
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.129
g
Sum monoumættede
0.129
g
Sum polyumættede
0.516
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.516
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
48
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
540
mg
Cystin
210
mg
Phenylalanin
790
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
540
mg
Alanin
1300
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
880
mg
Prolin
790
mg
Serin
940
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0471