Kuller, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Mager saltvandsfisk

Kuller, rå

Melanogrammus aeglefinus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total89.4 %
   Fedt, total10.6 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 52%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi358kJ
Protein, total18.9g
   total-N3g
Fedt, total1g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand80.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.07mg
B2-vitamin, riboflavin0.1mg
Niacin7.5NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin5μg
Folat13μg
B12-vitamin1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na120mg
Kalium, K300mg
Calcium, Ca18mg
Magnesium, Mg23mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.19mg
Zink, Zn0.3mg
Chrom, Cr1.9μg
Selen, Se44.5μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.129g
C18:00g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.129g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30.129g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30.387g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.129g
Sum monoumættede0.129g
Sum polyumættede0.516g
Sum n-3 fedtsyrer0.516g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol48mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1800mg
Methionin540mg
Cystin210mg
Phenylalanin790mg
Tyrosin670mg
Threonin910mg
Tryptofan210mg
Valin1100mg
Arginin1200mg
Histidin540mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2000mg
Glutaminsyre2900mg
Glycin880mg
Prolin790mg
Serin940mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0471