Rødtunge, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Mager saltvandsfisk
Rødtunge, rå
Microstomus kitt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
84.5 %
Fedt, total
15.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 50%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
343
kJ
Protein, total
17.1
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
1.4
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
80.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.08
mg
Niacin
6.67
NE
niacin
3.5
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.296
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
5
μg
Folat
11
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
95
mg
Kalium, K
230
mg
Calcium, Ca
17
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
200
mg
Jern, Fe
0.5
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
0.45
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
75.3
μg
Nikkel, Ni
7.4
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.026
g
C15:0
0.007
g
C16:0
0.119
g
C17:0
0.007
g
C18:0
0.032
g
C16:1, n-7
0.077
g
C18:1, n-9
0.126
g
C20:1, n-11
0.046
g
C22:1, n-9
0.012
g
C18:2, n-6
0.005
g
C18:3, n-3
0.005
g
C20:4, n-6
0.062
g
C20:5, n-3
0.247
g
C22:5, n-3
0.033
g
C22:6, n-3
0.107
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.191
g
Sum monoumættede
0.28
g
Sum polyumættede
0.459
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.392
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.067
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
50
mg
Aminosyrer
Isoleucin
900
mg
Leucin
1500
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
490
mg
Cystin
190
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
600
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
990
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
490
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
790
mg
Prolin
710
mg
Serin
850
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0483