Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Flydende æg
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
34.7 %
Fedt, total
62 %
Kulhydrat, total
3.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
603
kJ
Protein, total
12.5
g
total-N
2
g
Fedt, total
10
g
mættede fedtsyrer
3
g
monoumætt. fedtsyrer
4
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
1.2
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
75.3
g
Vitaminer
A-vitamin
156
RE
K-vitamin
147
μg
B1-vitamin, thiamin
0.087
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.301
mg
Niacin
3.43
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Pantothensyre
1.73
mg
Folat
65
μg
B12-vitamin
1.5
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
138
mg
Kalium, K
130
mg
Calcium, Ca
56
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
180
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Zink, Zn
1.44
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.027
g
C16:0
2.21
g
C18:0
0.768
g
C16:1, n-7
0.333
g
C18:1, n-9
3.66
g
C18:2, n-6
1.11
g
C18:3, n-3
0.027
g
C20:4, n-6
0.083
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3
g
Sum monoumættede
4
g
Sum polyumættede
1.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.2
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
548
mg
Aminosyrer
Isoleucin
780
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
840
mg
Methionin
400
mg
Cystin
300
mg
Phenylalanin
700
mg
Tyrosin
520
mg
Threonin
620
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
900
mg
Arginin
800
mg
Histidin
300
mg
Alanin
740
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
420
mg
Prolin
500
mg
Serin
960
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0589