Purløg, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Krydderurter
Purløg, rå
Allium schoenoprasum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
31 %
Fedt, total
17.3 %
Kulhydrat, total
51.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
109
kJ
Protein, total
2.4
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
4
g
kulhydrat, tilgængelig
1.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
92.3
g
Vitaminer
A-vitamin
115
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
1380
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.6
aTE
alfa-tokoferol
1.6
mg
K-vitamin
310
μg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
1.18
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.583
mg
B6-vitamin
0.22
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
80
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
41
mg
Mineraler
Natrium, Na
14
mg
Kalium, K
253
mg
Calcium, Ca
56.9
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
53
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
0.46
mg
Jod, I
2.2
μg
Mangan, Mn
2.7
mg
Chrom, Cr
7
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
50
μg
Kulhydrater
C16:0
0.077
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.007
g
C18:2, n-6
0.119
g
C18:3, n-3
0.259
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.084
g
Sum monoumættede
0.018
g
Sum polyumættede
0.378
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.259
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.119
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
92
mg
Leucin
160
mg
Lysin
130
mg
Methionin
33
mg
Cystin
12
mg
Phenylalanin
100
mg
Tyrosin
65
mg
Threonin
96
mg
Tryptofan
35
mg
Valin
120
mg
Arginin
100
mg
Histidin
42
mg
Alanin
130
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
250
mg
Glycin
110
mg
Prolin
92
mg
Serin
110
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0213