Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Flydende æg
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
34.6 %
Fedt, total
64.5 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
579
kJ
Protein, total
12
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
10
g
mættede fedtsyrer
3
g
monoumætt. fedtsyrer
4
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
0.3
g
kulhydrat, tilgængelig
0.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
76.8
g
Vitaminer
A-vitamin
156
RE
B1-vitamin, thiamin
0.074
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.286
mg
Niacin
3.27
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.114
mg
Pantothensyre
1.73
mg
Folat
49
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
138
mg
Kalium, K
130
mg
Calcium, Ca
56
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
180
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Zink, Zn
1.44
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.027
g
C16:0
2.21
g
C18:0
0.768
g
C16:1, n-7
0.333
g
C18:1, n-9
3.66
g
C18:2, n-6
1.11
g
C18:3, n-3
0.027
g
C20:4, n-6
0.083
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3
g
Sum monoumættede
4
g
Sum polyumættede
1.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.2
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
548
mg
Aminosyrer
Isoleucin
750
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
810
mg
Methionin
380
mg
Cystin
290
mg
Phenylalanin
670
mg
Tyrosin
500
mg
Threonin
600
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
860
mg
Arginin
770
mg
Histidin
290
mg
Alanin
710
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
400
mg
Prolin
480
mg
Serin
920
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0593