Spinat, hakket, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Spinat, hakket, dybfrost
Spinacia oleracea L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
34.3 %
Fedt, total
18.3 %
Kulhydrat, total
47.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
86
kJ
Protein, total
2.1
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
2.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
92.9
g
Vitaminer
A-vitamin
378
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
4534
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.9
aTE
alfa-tokoferol
2.9
mg
K-vitamin
340
μg
B1-vitamin, thiamin
0.094
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.224
mg
Niacin
1.07
NE
niacin
0.507
mg
tryptofans bidrag
0.567
mg
B6-vitamin
0.19
mg
Pantothensyre
0.13
mg
Biotin
1.6
μg
Folat
220
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
19
mg
L-ascorbinsyre
16
mg
L-dehydroascorbinsyre
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
41
mg
Kalium, K
449
mg
Calcium, Ca
219
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
46.4
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
0.41
mg
Jod, I
3.4
μg
Mangan, Mn
0.35
mg
Chrom, Cr
5
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
4.2
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.4
g
Fedtsyrer
C16:0
0.055
g
C18:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.019
g
C18:2, n-6
0.055
g
C18:3, n-3
0.26
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.057
g
Sum monoumættede
0.029
g
Sum polyumættede
0.314
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.259
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.055
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
67
mg
Leucin
120
mg
Lysin
97
mg
Methionin
21
mg
Cystin
3
mg
Phenylalanin
97
mg
Tyrosin
50
mg
Threonin
74
mg
Tryptofan
34
mg
Valin
97
mg
Arginin
110
mg
Histidin
37
mg
Alanin
91
mg
Asparaginsyre
190
mg
Glutaminsyre
240
mg
Glycin
84
mg
Prolin
67
mg
Serin
81
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0276