Pølser, cocktailpølser - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Pølser, cocktailpølser
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.6 %
Fedt, total
76 %
Kulhydrat, total
4.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1135
kJ
Protein, total
13.4
g
total-N
2.15
g
Fedt, total
23.2
g
mættede fedtsyrer
8.5
g
monoumætt. fedtsyrer
9.81
g
polyumætt. fedtsyrer
2.59
g
Kulhydrat, total
3
g
kulhydrat, tilgængelig
2.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
57.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.77
μg
D3 cholecalciferol
0.19
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.12
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.2
mg
Niacin
4.3
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.68
mg
Biotin
3.7
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1160
mg
Kalium, K
157
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
211
mg
Jern, Fe
1.3
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
14
μg
Mangan, Mn
0.022
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
19
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.8
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.03
g
Sukkerarter, ialt
2.83
g
Stivelse
1.5
g
Fedtsyrer
C10:0
0.021
g
C12:0
0.035
g
C14:0
0.35
g
C16:0
5.24
g
C18:0
2.8
g
C20:0
0.057
g
C16:1, n-7
0.56
g
C18:1, n-9
8.22
g
C18:1, n-7
0.86
g
C20:1, n-11
0.17
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.38
g
C18:3, n-3
0.21
g
Andre fedtsyrer
0.34
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.5
g
Sum monoumættede
9.81
g
Sum polyumættede
2.59
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.21
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.38
g
Transfedtsyrer, total
0.11
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
640
mg
Leucin
970
mg
Lysin
1180
mg
Methionin
320
mg
Cystin
88
mg
Phenylalanin
490
mg
Tyrosin
450
mg
Threonin
560
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
710
mg
Arginin
800
mg
Histidin
490
mg
Alanin
800
mg
Asparaginsyre
1180
mg
Glutaminsyre
1740
mg
Glycin
690
mg
Prolin
540
mg
Serin
520
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5029