Persille, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Krydderurter
Persille, rå
Petroselium crispum (Miller) Nyman ex A.W. Hill
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.7 %
Fedt, total
18.7 %
Kulhydrat, total
55.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
206
kJ
Protein, total
3.7
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
8
g
kulhydrat, tilgængelig
3.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
85.2
g
Vitaminer
A-vitamin
474
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
5690
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.7
aTE
alfa-tokoferol
2.7
mg
K-vitamin
790
μg
B1-vitamin, thiamin
0.12
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.3
mg
Niacin
2.63
NE
niacin
1.7
mg
tryptofans bidrag
0.933
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
116
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
308
mg
Mineraler
Natrium, Na
64
mg
Kalium, K
641
mg
Calcium, Ca
185
mg
Magnesium, Mg
29
mg
Phosphor, P
72
mg
Jern, Fe
3.6
mg
Kobber, Cu
0.09
mg
Zink, Zn
0.46
mg
Jod, I
13.5
μg
Mangan, Mn
2.7
mg
Chrom, Cr
7
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
50
μg
Kulhydrater
Fructose
0.3
g
Glucose
0.5
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0.8
g
Stivelse
0.43
g
Fedtsyrer
C16:0
0.156
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.027
g
C18:2, n-6
0.273
g
C18:3, n-3
0.456
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.163
g
Sum monoumættede
0.027
g
Sum polyumættede
0.73
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.456
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.273
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
150
mg
Leucin
260
mg
Lysin
230
mg
Methionin
52
mg
Cystin
18
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
100
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
56
mg
Valin
210
mg
Arginin
150
mg
Histidin
77
mg
Alanin
240
mg
Asparaginsyre
370
mg
Glutaminsyre
310
mg
Glycin
180
mg
Prolin
270
mg
Serin
170
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0209