Kødextrakt, terning - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Krydderier og andre hjælpestoffer
»
Bouillon o.l.
Kødextrakt, terning
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.8 %
Fedt, total
33.4 %
Kulhydrat, total
39.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1004
kJ
Protein, total
16
g
total-N
2.6
g
Fedt, total
8.9
g
mættede fedtsyrer
4.2
g
monoumætt. fedtsyrer
3.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
23.7
g
kulhydrat, tilgængelig
23.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
48.2
g
Vand
3.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.17
aTE
alfa-tokoferol
2.17
mg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.243
mg
Niacin
4.57
NE
niacin
4.47
mg
tryptofans bidrag
0.1
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Folat
32
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
22500
mg
Kalium, K
511
mg
Calcium, Ca
60
mg
Magnesium, Mg
43.3
mg
Phosphor, P
320
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0
mg
Zink, Zn
0
mg
Jod, I
390
μg
Selen, Se
27.6
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
10.9
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.077
g
C14:0
0.321
g
C16:0
2.15
g
C18:0
1.63
g
C16:1, n-7
0.36
g
C18:1, n-9
3.11
g
C20:1, n-11
0.029
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.272
g
C18:3, n-3
0.048
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.18
g
Sum monoumættede
3.5
g
Sum polyumættede
0.32
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.048
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.272
g
Cholesterol
Cholesterol
10
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1116