Champignon, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Champignon, konserves
Agaricus bisporus forma albus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.2 %
Fedt, total
16.6 %
Kulhydrat, total
46.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
92
kJ
Protein, total
2.5
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
3.1
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
92.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0.833
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
10
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.081
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.402
mg
Niacin
4.07
NE
niacin
3.61
mg
tryptofans bidrag
0.467
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
1
mg
Biotin
16
μg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
190
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
76
mg
Jern, Fe
0.84
mg
Kobber, Cu
0.48
mg
Zink, Zn
0.93
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
0.07
mg
Chrom, Cr
9
μg
Selen, Se
3.3
μg
Nikkel, Ni
0.3
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.002
g
C15:0
0
g
C16:0
0.11
g
C17:0
0
g
C18:0
0.008
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.005
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.053
g
C18:3, n-3
0.222
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.12
g
Sum monoumættede
0.006
g
Sum polyumættede
0.274
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.222
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.053
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
64
mg
Leucin
100
mg
Lysin
88
mg
Methionin
20
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
60
mg
Tyrosin
40
mg
Threonin
72
mg
Tryptofan
28
mg
Valin
88
mg
Arginin
80
mg
Histidin
38
mg
Alanin
160
mg
Asparaginsyre
140
mg
Glutaminsyre
300
mg
Glycin
72
mg
Prolin
76
mg
Serin
80
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0171