Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Flydende æg
Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
91.3 %
Fedt, total
0 %
Kulhydrat, total
8.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
196
kJ
Protein, total
10.5
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
0
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
87.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
B1-vitamin, thiamin
0.005
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.285
mg
Niacin
2.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.003
mg
Pantothensyre
0.241
mg
Folat
16
μg
B12-vitamin
0.1
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
152
mg
Kalium, K
137
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
11
mg
Jern, Fe
0
mg
Zink, Zn
0.02
mg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
640
mg
Leucin
910
mg
Lysin
660
mg
Methionin
400
mg
Cystin
250
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
420
mg
Threonin
470
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
790
mg
Arginin
610
mg
Histidin
240
mg
Alanin
670
mg
Asparaginsyre
920
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
390
mg
Prolin
390
mg
Serin
770
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0592