Tørkage, kransekage - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Tørkage, kransekage

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.4 %
   Fedt, total45.1 %
   Kulhydrat, total47.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2022kJ
Protein, total9.2g
   total-N1.6g
Fedt, total25g
Kulhydrat, total58.9g
   kulhydrat, tilgængelig52.1g
   kostfibre6.8g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand6.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.08mg
B2-vitamin, riboflavin0.43mg
   niacin0.9mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60.9mg
Kalium, K129mg
Calcium, Ca120mg
Magnesium, Mg53.1mg
Jern, Fe1.3mg
Jod, I4.7μg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1025