Bouillon, oksekød, koncentreret, terning - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sammensatte levnedsmidler
»
Andre sammensatte levnedsmidler
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
42.6 %
Fedt, total
17.9 %
Kulhydrat, total
39.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
676
kJ
Protein, total
17
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
3.2
g
mættede fedtsyrer
1.6
g
monoumætt. fedtsyrer
1.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
15.8
g
kulhydrat, tilgængelig
15.8
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
40
g
Vand
24
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
3.4
mg
Niacin
9.35
NE
niacin
8.8
mg
tryptofans bidrag
0.55
mg
B6-vitamin
0.33
mg
Pantothensyre
0
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
22500
mg
Kalium, K
511
mg
Calcium, Ca
25
mg
Magnesium, Mg
43.3
mg
Phosphor, P
360
mg
Jern, Fe
24.5
mg
Kobber, Cu
0.71
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
390
μg
Mangan, Mn
0.68
mg
Chrom, Cr
50
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
150
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
12
g
Fedtsyrer
Cholesterol
7
mg
Aminosyrer
Isoleucin
230
mg
Leucin
330
mg
Lysin
440
mg
Methionin
46
mg
Cystin
14
mg
Phenylalanin
190
mg
Tyrosin
68
mg
Threonin
250
mg
Tryptofan
33
mg
Valin
380
mg
Arginin
650
mg
Histidin
380
mg
Alanin
520
mg
Asparaginsyre
870
mg
Glutaminsyre
11400
mg
Glycin
600
mg
Prolin
380
mg
Serin
380
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0386