Bouillon, oksekød, koncentreret, terning - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sammensatte levnedsmidler » Andre sammensatte levnedsmidler

Bouillon, oksekød, koncentreret, terning

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total42.6 %
   Fedt, total17.9 %
   Kulhydrat, total39.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi676kJ
Protein, total17g
   total-N2.7g
Fedt, total3.2g
   mættede fedtsyrer1.6g
   monoumætt. fedtsyrer1.6g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total15.8g
   kulhydrat, tilgængelig15.8g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske40g
Vand24g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin3.4mg
Niacin9.35NE
   niacin8.8mg
   tryptofans bidrag0.55mg
B6-vitamin0.33mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat0μg
B12-vitamin0.6μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na22500mg
Kalium, K511mg
Calcium, Ca25mg
Magnesium, Mg43.3mg
Phosphor, P360mg
Jern, Fe24.5mg
Kobber, Cu0.71mg
Zink, Zn1.8mg
Jod, I390μg
Mangan, Mn0.68mg
Chrom, Cr50μg
Selen, Se0μg
Nikkel, Ni150μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse12g

Fedtsyrer
Cholesterol7mg

Aminosyrer
Isoleucin230mg
Leucin330mg
Lysin440mg
Methionin46mg
Cystin14mg
Phenylalanin190mg
Tyrosin68mg
Threonin250mg
Tryptofan33mg
Valin380mg
Arginin650mg
Histidin380mg
Alanin520mg
Asparaginsyre870mg
Glutaminsyre11400mg
Glycin600mg
Prolin380mg
Serin380mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0386