Marcipan - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sukker, honning og sukkervarer
»
Andre sukkervarer
Marcipan
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.1 %
Fedt, total
49.1 %
Kulhydrat, total
41.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1997
kJ
Protein, total
11
g
total-N
2.1
g
Fedt, total
26.5
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
18
g
polyumætt. fedtsyrer
4.9
g
Kulhydrat, total
50.4
g
kulhydrat, tilgængelig
47.4
g
tilsat sukker
40
g
kostfibre
3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
10.8
g
Vitaminer
A-vitamin
12.5
RE
Retinol
12
μg
ß-caroten
6
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
12
aTE
alfa-tokoferol
12
mg
B1-vitamin, thiamin
0.11
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.35
mg
Niacin
3.43
NE
niacin
1.6
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.3
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
33
mg
Kalium, K
270
mg
Calcium, Ca
59
mg
Magnesium, Mg
140
mg
Phosphor, P
240
mg
Jern, Fe
1.9
mg
Kobber, Cu
0.45
mg
Zink, Zn
1.5
mg
Jod, I
0.1
μg
Mangan, Mn
1.5
mg
Chrom, Cr
8
μg
Selen, Se
1
μg
Nikkel, Ni
32
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
42
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.025
g
C16:0
1.59
g
C18:0
0.428
g
C20:0
0.05
g
C16:1, n-7
0.176
g
C18:1, n-9
17.8
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
4.81
g
C18:3, n-3
0.126
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.09
g
Sum monoumættede
18
g
Sum polyumættede
4.93
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.126
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.81
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
510
mg
Leucin
830
mg
Lysin
360
mg
Methionin
100
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
640
mg
Tyrosin
320
mg
Threonin
340
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
620
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
300
mg
Alanin
570
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
3100
mg
Glycin
740
mg
Prolin
550
mg
Serin
510
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1103