Marcipan - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sukker, honning og sukkervarer » Andre sukkervarer

Marcipan

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.1 %
   Fedt, total49.1 %
   Kulhydrat, total41.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1997kJ
Protein, total11g
   total-N2.1g
Fedt, total26.5g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer18g
   polyumætt. fedtsyrer4.9g
Kulhydrat, total50.4g
   kulhydrat, tilgængelig47.4g
   tilsat sukker40g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand10.8g

Vitaminer
A-vitamin12.5RE
   Retinol12μg
   ß-caroten6μg
D-vitamin0μg
E-vitamin12aTE
   alfa-tokoferol12mg
B1-vitamin, thiamin0.11mg
B2-vitamin, riboflavin0.35mg
Niacin3.43NE
   niacin1.6mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.04mg
Pantothensyre0.3mg
Biotin0.3μg
Folat60μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na33mg
Kalium, K270mg
Calcium, Ca59mg
Magnesium, Mg140mg
Phosphor, P240mg
Jern, Fe1.9mg
Kobber, Cu0.45mg
Zink, Zn1.5mg
Jod, I0.1μg
Mangan, Mn1.5mg
Chrom, Cr8μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni32μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt42g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00g
C12:00g
C14:00.025g
C16:01.59g
C18:00.428g
C20:00.05g
C16:1, n-70.176g
C18:1, n-917.8g
C20:1, n-110g
C18:2, n-64.81g
C18:3, n-30.126g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.09g
Sum monoumættede18g
Sum polyumættede4.93g
Sum n-3 fedtsyrer0.126g
Sum n-6 fedtsyrer4.81g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin510mg
Leucin830mg
Lysin360mg
Methionin100mg
Cystin140mg
Phenylalanin640mg
Tyrosin320mg
Threonin340mg
Tryptofan110mg
Valin620mg
Arginin1300mg
Histidin300mg
Alanin570mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre3100mg
Glycin740mg
Prolin550mg
Serin510mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1103