Æg, hvide, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Æg og ægprodukter
»
Friske æg
Æg, hvide, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
90.5 %
Fedt, total
3.7 %
Kulhydrat, total
5.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
205
kJ
Protein, total
10.9
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
0.7
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
87.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
2.91
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.002
mg
Pantothensyre
0.2
mg
Biotin
0
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
166
mg
Kalium, K
163
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
11
mg
Phosphor, P
15
mg
Jern, Fe
0.02
mg
Zink, Zn
0.03
mg
Jod, I
1.9
μg
Selen, Se
6
μg
Nikkel, Ni
0.6
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
1
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0
g
Sum monoumættede
0
g
Sum polyumættede
0
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
680
mg
Leucin
1000
mg
Lysin
860
mg
Methionin
470
mg
Cystin
280
mg
Phenylalanin
720
mg
Tyrosin
470
mg
Threonin
520
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
920
mg
Arginin
680
mg
Histidin
280
mg
Alanin
750
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
440
mg
Prolin
440
mg
Serin
820
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0341