Grønkål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Grønkål, rå
Brassica oleracea (L.) convar. acephala
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.4 %
Fedt, total
15.1 %
Kulhydrat, total
58.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 40%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
245
kJ
Protein, total
4.7
g
total-N
0.7
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
10.4
g
kulhydrat, tilgængelig
4.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
6.2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
81.6
g
Vitaminer
A-vitamin
421
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
5050
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
5.4
aTE
alfa-tokoferol
5.4
mg
K-vitamin
250
μg
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.29
mg
Niacin
3.98
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
1.18
mg
B6-vitamin
0.35
mg
Pantothensyre
1
mg
Biotin
36
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
169
mg
Mineraler
Natrium, Na
35
mg
Kalium, K
264
mg
Calcium, Ca
219
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
73.9
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.091
mg
Zink, Zn
0.62
mg
Jod, I
1.4
μg
Mangan, Mn
0.5
mg
Chrom, Cr
8.3
μg
Selen, Se
2.1
μg
Nikkel, Ni
13.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0.82
g
Glucose
0.54
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.7
g
Sukkerarter, ialt
2.06
g
Stivelse
0.08
g
Fedtsyrer
C16:0
0.147
g
C16:1, n-7
0.033
g
C18:2, n-6
0.197
g
C18:3, n-3
0.543
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.147
g
Sum monoumættede
0.033
g
Sum polyumættede
0.74
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.543
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.197
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
180
mg
Leucin
300
mg
Lysin
250
mg
Methionin
54
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
200
mg
Tyrosin
110
mg
Threonin
180
mg
Tryptofan
71
mg
Valin
250
mg
Arginin
220
mg
Histidin
89
mg
Alanin
280
mg
Asparaginsyre
350
mg
Glutaminsyre
410
mg
Glycin
200
mg
Prolin
270
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0063