Lammebrissel, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Fåre- og lammekød
Lammebrissel, rå
Ovis aries
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
46.7 %
Fedt, total
53.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
549
kJ
Protein, total
15.3
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
7.8
g
mættede fedtsyrer
3
g
monoumætt. fedtsyrer
2.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
75.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0.04
aTE
alfa-tokoferol
0.04
mg
B1-vitamin, thiamin
0.095
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
7.53
NE
niacin
4.2
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
1
mg
Biotin
3
μg
Folat
13
μg
B12-vitamin
3.2
μg
C-vitamin
58
mg
Mineraler
Natrium, Na
62
mg
Kalium, K
339
mg
Calcium, Ca
3
mg
Magnesium, Mg
6.2
mg
Phosphor, P
400
mg
Jern, Fe
0.97
mg
Kobber, Cu
0.2
mg
Zink, Zn
1.9
mg
Jod, I
1.8
μg
Mangan, Mn
0.082
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
6
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0.041
g
C14:0
0.287
g
C15:0
0.035
g
C16:0
1.27
g
C17:0
0.064
g
C18:0
1.31
g
C16:1, n-7
0.152
g
C18:1, n-9
2.17
g
C18:2, n-6
0.122
g
C18:3, n-3
0.129
g
C20:4, n-6
0.077
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.01
g
Sum monoumættede
2.4
g
Sum polyumættede
0.328
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.129
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.199
g
Transfedtsyrer, total
0.401
g
Cholesterol
Cholesterol
260
mg
Aminosyrer
Isoleucin
540
mg
Leucin
980
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
220
mg
Cystin
200
mg
Phenylalanin
510
mg
Tyrosin
370
mg
Threonin
560
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
660
mg
Arginin
910
mg
Histidin
440
mg
Alanin
780
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
2100
mg
Glycin
960
mg
Prolin
780
mg
Serin
610
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0517