Salami - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Salami
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11 %
Fedt, total
86.4 %
Kulhydrat, total
2.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2107
kJ
Protein, total
13.9
g
total-N
2.2
g
Fedt, total
49
g
mættede fedtsyrer
18.8
g
monoumætt. fedtsyrer
22.5
g
polyumætt. fedtsyrer
3.8
g
Kulhydrat, total
3.4
g
kulhydrat, tilgængelig
3.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
5.4
g
Vand
28.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.05
μg
D3 cholecalciferol
0.329
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.145
μg
E-vitamin
0.02
aTE
alfa-tokoferol
0.02
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
4.13
NE
niacin
2.3
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.8
mg
Biotin
3
μg
Folat
3
μg
B12-vitamin
1.3
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1988
mg
Kalium, K
204
mg
Calcium, Ca
11.1
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
119
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
1.67
mg
Jod, I
4.1
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
12
μg
Selen, Se
5
μg
Nikkel, Ni
24
μg
Kulhydrater
C14:0
0.864
g
C15:0
0
g
C16:0
11.7
g
C17:0
0
g
C18:0
6.18
g
C16:1, n-7
1.64
g
C18:1, n-9
20.6
g
C20:1, n-11
0.228
g
C18:2, n-6
3.5
g
C18:3, n-3
0.272
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.8
g
Sum monoumættede
22.5
g
Sum polyumættede
3.77
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.272
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.5
g
Transfedtsyrer, total
0.089
g
Cholesterol
Cholesterol
85
mg
Aminosyrer
Isoleucin
580
mg
Leucin
950
mg
Lysin
1100
mg
Methionin
240
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
510
mg
Tyrosin
330
mg
Threonin
490
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
670
mg
Arginin
780
mg
Histidin
290
mg
Alanin
820
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
750
mg
Serin
490
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0266