Ørred, hav-, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Ørred, hav-, rå

Salmo trutta
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total73.1 %
   Fedt, total26.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 60%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi462kJ
Protein, total20g
   total-N3.2g
Fedt, total3.3g
   mættede fedtsyrer0.6g
   monoumætt. fedtsyrer1.1g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand75.2g

Vitaminer
A-vitamin12RE
   Retinol12μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin2.1μg
E-vitamin0.65aTE
   alfa-tokoferol0.65mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.14mg
Niacin7.83NE
   niacin3.5mg
   tryptofans bidrag4.33mg
B6-vitamin0.539mg
Pantothensyre1.95mg
Folat16μg
B12-vitamin5μg
C-vitamin1.1mg

Mineraler
Natrium, Na53mg
Kalium, K414mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg30mg
Phosphor, P290mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.04mg
Zink, Zn0.44mg
Jod, I10μg
Mangan, Mn0.04mg
Chrom, Cr20μg
Selen, Se18.7μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Lactose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.113g
C16:00.446g
C18:00.057g
C18:2, n-60.113g
C18:3, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.616g
Sum monoumættede1.06g
Sum polyumættede1.3g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.113g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol66mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0351