Ørred, hav-, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Ferskvandsfisk
Ørred, hav-, rå
Salmo trutta
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
73.1 %
Fedt, total
26.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 60%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
462
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
3.3
g
mættede fedtsyrer
0.6
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
75.2
g
Vitaminer
A-vitamin
12
RE
Retinol
12
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.1
μg
E-vitamin
0.65
aTE
alfa-tokoferol
0.65
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.1
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.14
mg
Niacin
7.83
NE
niacin
3.5
mg
tryptofans bidrag
4.33
mg
B6-vitamin
0.539
mg
Pantothensyre
1.95
mg
Folat
16
μg
B12-vitamin
5
μg
C-vitamin
1.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
53
mg
Kalium, K
414
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
30
mg
Phosphor, P
290
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
0.44
mg
Jod, I
10
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
20
μg
Selen, Se
18.7
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Lactose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.113
g
C16:0
0.446
g
C18:0
0.057
g
C18:2, n-6
0.113
g
C18:3, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.616
g
Sum monoumættede
1.06
g
Sum polyumættede
1.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.113
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
66
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0351