Småkage, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Småkage, uspec.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.2 %
Fedt, total
45.9 %
Kulhydrat, total
49.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2107
kJ
Protein, total
5.3
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
26.1
g
mættede fedtsyrer
12.8
g
monoumætt. fedtsyrer
8.9
g
polyumætt. fedtsyrer
2.4
g
Kulhydrat, total
63.4
g
kulhydrat, tilgængelig
60.4
g
kostfibre
3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
4.5
g
Vitaminer
A-vitamin
279
RE
D-vitamin
0.4
μg
E-vitamin
1.4
aTE
alfa-tokoferol
1.4
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.567
NE
niacin
0.65
mg
tryptofans bidrag
0.567
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
4
μg
Folat
14
μg
B12-vitamin
0.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
216
mg
Kalium, K
157
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
190
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
0.6
mg
Jod, I
2.3
μg
Mangan, Mn
0.9
mg
Chrom, Cr
24
μg
Selen, Se
24
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0.04
g
Lactose
0.16
g
Maltose
0
g
Saccharose
26.9
g
Sukkerarter, ialt
27.1
g
Stivelse
34.8
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.207
g
C8:0
0.414
g
C10:0
0.414
g
C12:0
1.34
g
C14:0
2.27
g
C16:0
5.38
g
C18:0
2.27
g
C20:0
0.517
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.103
g
C16:1, n-7
0.93
g
C18:1, n-9
6.41
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.827
g
C22:1, n-9
0.62
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.96
g
C18:3, n-3
0.414
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.207
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.8
g
Sum monoumættede
8.89
g
Sum polyumættede
2.38
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.414
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.96
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
240
mg
Leucin
410
mg
Lysin
86
mg
Methionin
91
mg
Cystin
91
mg
Phenylalanin
260
mg
Tyrosin
100
mg
Threonin
160
mg
Tryptofan
34
mg
Valin
260
mg
Arginin
180
mg
Histidin
120
mg
Alanin
160
mg
Asparaginsyre
230
mg
Glutaminsyre
1800
mg
Glycin
200
mg
Prolin
610
mg
Serin
260
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0540