Oksetalg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksetalg
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.3 %
Fedt, total
97.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
3600
kJ
Protein, total
5
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
95
g
mættede fedtsyrer
47.3
g
monoumætt. fedtsyrer
39.7
g
polyumætt. fedtsyrer
3.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0
g
Vand
0
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
2.3
μg
E-vitamin
1.1
aTE
alfa-tokoferol
1.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0
mg
Niacin
1.83
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0
mg
Pantothensyre
0
mg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
0
mg
Kalium, K
0
mg
Calcium, Ca
0
mg
Magnesium, Mg
0
mg
Phosphor, P
0
mg
Jern, Fe
0
mg
Zink, Zn
0
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.856
g
C14:0
3.52
g
C16:0
23.7
g
C18:0
18
g
C16:1, n-7
4
g
C18:1, n-9
34.3
g
C20:1, n-11
0.285
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
2.95
g
C18:3, n-3
0.571
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
47.3
g
Sum monoumættede
39.7
g
Sum polyumættede
3.79
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.571
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.95
g
Transfedtsyrer, total
2.73
g
Cholesterol
Cholesterol
109
mg
Aminosyrer
Isoleucin
150
mg
Leucin
300
mg
Lysin
340
mg
Methionin
44
mg
Cystin
36
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
100
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
220
mg
Arginin
270
mg
Histidin
130
mg
Alanin
310
mg
Asparaginsyre
360
mg
Glutaminsyre
380
mg
Glycin
620
mg
Prolin
540
mg
Serin
180
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0930