Sej, filet, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Saltvandsfisk
Sej, filet, dybfrost
Pollachius virens
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
91.1 %
Fedt, total
8.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
382
kJ
Protein, total
20.5
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
0.9
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
77
g
Vitaminer
A-vitamin
6
RE
Retinol
6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.8
μg
E-vitamin
0.36
aTE
alfa-tokoferol
0.36
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.1
mg
Niacin
5.43
NE
niacin
1.6
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Folat
10
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
40
mg
Kalium, K
440
mg
Calcium, Ca
29
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
0.21
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
85
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.93
μg
Selen, Se
32.4
μg
Nikkel, Ni
1.46
μg
Kulhydrater
Lactose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.005
g
C16:0
0.126
g
C18:0
0.028
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0.012
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.159
g
Sum monoumættede
0.556
g
Sum polyumættede
0.121
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.018
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
71
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0908