Svinespæk, rygspæk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinespæk, rygspæk
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3 %
Fedt, total
97 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2749
kJ
Protein, total
5
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
72
g
mættede fedtsyrer
26.4
g
monoumætt. fedtsyrer
30.5
g
polyumætt. fedtsyrer
8.06
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.1
g
Vand
8.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1.43
μg
D3 cholecalciferol
0.48
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.19
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.054
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.073
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.9
mg
B6-vitamin
0.025
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
35
mg
Kalium, K
25
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
1
mg
Phosphor, P
26
mg
Jern, Fe
0.16
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.066
g
C12:0
0.11
g
C14:0
1.09
g
C16:0
16.3
g
C18:0
8.68
g
C20:0
0.18
g
C16:1, n-7
1.75
g
C18:1, n-9
25.5
g
C18:1, n-7
2.68
g
C20:1, n-11
0.53
g
C18:2, n-6
7.39
g
C18:3, n-3
0.67
g
Andre fedtsyrer
1.05
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
26.4
g
Sum monoumættede
30.5
g
Sum polyumættede
8.06
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.67
g
Sum n-6 fedtsyrer
7.39
g
Transfedtsyrer, total
0.33
g
Cholesterol
Cholesterol
83
mg
Aminosyrer
Isoleucin
240
mg
Leucin
360
mg
Lysin
440
mg
Methionin
120
mg
Cystin
33
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
170
mg
Threonin
210
mg
Tryptofan
54
mg
Valin
260
mg
Arginin
300
mg
Histidin
180
mg
Alanin
300
mg
Asparaginsyre
440
mg
Glutaminsyre
650
mg
Glycin
260
mg
Prolin
200
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0288