Wienerbrød, julekage - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Wienerbrød, julekage
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.5 %
Fedt, total
60.2 %
Kulhydrat, total
35.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1896
kJ
Protein, total
5.2
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
31
g
mættede fedtsyrer
12.8
g
monoumætt. fedtsyrer
11.1
g
polyumætt. fedtsyrer
5.4
g
Kulhydrat, total
40.6
g
kulhydrat, tilgængelig
37.3
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
21.1
g
Vitaminer
E-vitamin
1.1
aTE
alfa-tokoferol
1.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
0.833
NE
niacin
0.55
mg
tryptofans bidrag
0.833
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Mineraler
Natrium, Na
395
mg
Kalium, K
119
mg
Calcium, Ca
33
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
102
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Zink, Zn
0.84
mg
Jod, I
5.9
μg
Kulhydrater
C8:0
0.156
g
C10:0
0.518
g
C12:0
1.71
g
C14:0
1.63
g
C16:0
5.09
g
C18:0
2.75
g
C20:0
0.518
g
C22:0
0.398
g
C16:1, n-7
1.04
g
C18:1, n-9
7.14
g
C20:1, n-11
1.47
g
C22:1, n-9
1.47
g
C18:2, n-6
4.69
g
C18:3, n-3
0.557
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.8
g
Sum monoumættede
11.1
g
Sum polyumættede
5.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.557
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.69
g
Cholesterol
Isoleucin
250
mg
Leucin
400
mg
Lysin
150
mg
Methionin
91
mg
Cystin
89
mg
Phenylalanin
260
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
160
mg
Tryptofan
50
mg
Valin
270
mg
Arginin
260
mg
Histidin
120
mg
Alanin
200
mg
Asparaginsyre
320
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
220
mg
Prolin
470
mg
Serin
260
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0520