Dressing, fransk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Dressings
Dressing, fransk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.7 %
Fedt, total
85.9 %
Kulhydrat, total
13.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1936
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
44.8
g
mættede fedtsyrer
7.2
g
monoumætt. fedtsyrer
10.1
g
polyumætt. fedtsyrer
25.5
g
Kulhydrat, total
15.6
g
kulhydrat, tilgængelig
15.6
g
tilsat sukker
5
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.3
g
Vand
36.6
g
Vitaminer
A-vitamin
19.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
232
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
5
aTE
alfa-tokoferol
5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.019
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.053
mg
Niacin
0.305
NE
niacin
0.188
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0
mg
Pantothensyre
0
mg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0.14
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
836
mg
Kalium, K
67
mg
Calcium, Ca
24
mg
Magnesium, Mg
5
mg
Phosphor, P
19
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.008
mg
Zink, Zn
0.29
mg
Jod, I
0
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0.19
μg
Nikkel, Ni
7
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
5
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
5.61
g
C17:0
0
g
C18:0
0.477
g
C20:0
0.151
g
C22:0
0.179
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
9.41
g
C20:1, n-11
0.169
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
20.8
g
C18:3, n-3
3.11
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.21
g
Sum monoumættede
10.1
g
Sum polyumættede
25.5
g
Sum n-3 fedtsyrer
3.11
g
Sum n-6 fedtsyrer
20.8
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
22
mg
Leucin
34
mg
Lysin
18
mg
Methionin
11
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
16
mg
Tyrosin
7
mg
Threonin
16
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
25
mg
Arginin
57
mg
Histidin
10
mg
Alanin
12
mg
Asparaginsyre
43
mg
Glutaminsyre
71
mg
Glycin
18
mg
Prolin
9
mg
Serin
17
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0301