Fiskefrikadelle - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Fiskefrikadelle
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.2 %
Fedt, total
48.1 %
Kulhydrat, total
26.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
647
kJ
Protein, total
9.7
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
8.3
g
mættede fedtsyrer
2.6
g
monoumætt. fedtsyrer
3.8
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
10.3
g
kulhydrat, tilgængelig
10.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
71.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.3
aTE
alfa-tokoferol
0.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.145
mg
Niacin
2.67
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
1.67
mg
B6-vitamin
0.06
mg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
630
mg
Kalium, K
238
mg
Calcium, Ca
76
mg
Magnesium, Mg
21.6
mg
Phosphor, P
133
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
0.48
mg
Jod, I
83
μg
Mangan, Mn
0.13
mg
Selen, Se
13
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0.8
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0.8
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.102
g
C16:0
1.83
g
C18:0
0.713
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.509
g
C16:1, n-7
0.102
g
C18:1, n-9
2.95
g
C18:1, n-7
0.102
g
C20:1, n-11
0.102
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.02
g
C18:3, n-3
0.102
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.102
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.65
g
Sum monoumættede
3.77
g
Sum polyumættede
1.22
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.204
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.02
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
40
mg
Aminosyrer
Isoleucin
480
mg
Leucin
810
mg
Lysin
890
mg
Methionin
280
mg
Cystin
40
mg
Phenylalanin
400
mg
Tyrosin
340
mg
Threonin
440
mg
Tryptofan
100
mg
Valin
570
mg
Arginin
480
mg
Histidin
220
mg
Alanin
530
mg
Asparaginsyre
920
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
500
mg
Prolin
510
mg
Serin
480
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0872