Wienerbrød, smørkrans - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Wienerbrød, smørkrans

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.6 %
   Fedt, total58.8 %
   Kulhydrat, total37.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1944kJ
Protein, total4.3g
   total-N0.8g
Fedt, total31g
   mættede fedtsyrer12.8g
   monoumætt. fedtsyrer11.1g
   polyumætt. fedtsyrer5.4g
Kulhydrat, total44.3g
   kulhydrat, tilgængelig41g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand19.2g

Vitaminer
E-vitamin1.1aTE
   alfa-tokoferol1.1mg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.06mg
Niacin0.683NE
   niacin0.55mg
   tryptofans bidrag0.683mg
B6-vitamin0.045mg

Mineraler
Natrium, Na286mg
Kalium, K92mg
Calcium, Ca33mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P102mg
Jern, Fe0.4mg
Zink, Zn0.82mg
Jod, I5.9μg

Kulhydrater
C8:00.156g
C10:00.518g
C12:01.71g
C14:01.63g
C16:05.09g
C18:02.75g
C20:00.518g
C22:00.398g
C16:1, n-71.04g
C18:1, n-97.14g
C20:1, n-111.47g
C22:1, n-91.47g
C18:2, n-64.69g
C18:3, n-30.558g

Fedtsyresummer
Sum mættede12.8g
Sum monoumættede11.1g
Sum polyumættede5.4g
Sum n-3 fedtsyrer0.557g
Sum n-6 fedtsyrer4.69g

Cholesterol
Isoleucin200mg
Leucin330mg
Lysin120mg
Methionin75mg
Cystin74mg
Phenylalanin220mg
Tyrosin98mg
Threonin140mg
Tryptofan41mg
Valin230mg
Arginin220mg
Histidin98mg
Alanin170mg
Asparaginsyre260mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin180mg
Prolin390mg
Serin220mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0521