Wienerbrød, smørkrans - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Wienerbrød, smørkrans
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.6 %
Fedt, total
58.8 %
Kulhydrat, total
37.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1944
kJ
Protein, total
4.3
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
31
g
mættede fedtsyrer
12.8
g
monoumætt. fedtsyrer
11.1
g
polyumætt. fedtsyrer
5.4
g
Kulhydrat, total
44.3
g
kulhydrat, tilgængelig
41
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
19.2
g
Vitaminer
E-vitamin
1.1
aTE
alfa-tokoferol
1.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
0.683
NE
niacin
0.55
mg
tryptofans bidrag
0.683
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Mineraler
Natrium, Na
286
mg
Kalium, K
92
mg
Calcium, Ca
33
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
102
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Zink, Zn
0.82
mg
Jod, I
5.9
μg
Kulhydrater
C8:0
0.156
g
C10:0
0.518
g
C12:0
1.71
g
C14:0
1.63
g
C16:0
5.09
g
C18:0
2.75
g
C20:0
0.518
g
C22:0
0.398
g
C16:1, n-7
1.04
g
C18:1, n-9
7.14
g
C20:1, n-11
1.47
g
C22:1, n-9
1.47
g
C18:2, n-6
4.69
g
C18:3, n-3
0.558
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.8
g
Sum monoumættede
11.1
g
Sum polyumættede
5.4
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.557
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.69
g
Cholesterol
Isoleucin
200
mg
Leucin
330
mg
Lysin
120
mg
Methionin
75
mg
Cystin
74
mg
Phenylalanin
220
mg
Tyrosin
98
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
41
mg
Valin
230
mg
Arginin
220
mg
Histidin
98
mg
Alanin
170
mg
Asparaginsyre
260
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
180
mg
Prolin
390
mg
Serin
220
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0521