Skærekage, sandkage - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Skærekage, sandkage
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.5 %
Fedt, total
50.3 %
Kulhydrat, total
44.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1854
kJ
Protein, total
6.1
g
total-N
1
g
Fedt, total
25
g
mættede fedtsyrer
10.3
g
monoumætt. fedtsyrer
9
g
polyumætt. fedtsyrer
4.4
g
Kulhydrat, total
49.1
g
kulhydrat, tilgængelig
48.1
g
kostfibre
1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
18.1
g
Vitaminer
D-vitamin
0.5
μg
E-vitamin
2.4
aTE
alfa-tokoferol
2.4
mg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1.12
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
1.12
mg
B6-vitamin
0.04
mg
Mineraler
Natrium, Na
239
mg
Kalium, K
98
mg
Calcium, Ca
85
mg
Magnesium, Mg
11.3
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kulhydrater
C8:0
0.126
g
C10:0
0.418
g
C12:0
1.38
g
C14:0
1.32
g
C16:0
4.1
g
C18:0
2.22
g
C20:0
0.418
g
C22:0
0.321
g
C16:1, n-7
0.835
g
C18:1, n-9
5.76
g
C20:1, n-11
1.19
g
C22:1, n-9
1.19
g
C18:2, n-6
3.78
g
C18:3, n-3
0.45
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.3
g
Sum monoumættede
8.97
g
Sum polyumættede
4.36
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.45
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.78
g
Cholesterol
Isoleucin
290
mg
Leucin
460
mg
Lysin
260
mg
Methionin
130
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
310
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
210
mg
Tryptofan
67
mg
Valin
330
mg
Arginin
270
mg
Histidin
140
mg
Alanin
240
mg
Asparaginsyre
400
mg
Glutaminsyre
1400
mg
Glycin
210
mg
Prolin
470
mg
Serin
350
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0525